Imobil birouri clasa A in Baneasa

Categorii: Inchirieri spatii birouri

inchiriat oferta speciala
Pret: 25Euro/mp
  • Cod oferta: GP138
  • Zona: Bucuresti Nord, Baneasa
  • Suprafata construita: 8460mp

Imobilul este amplasat in nordul capitalei, fiind situat stradal, in apropierea aeroportului Baneasa, a parcului Herastrau cat si in apropierea mijloacelor de transport in comun.

Imobilul este format din subsol, demisol, parter, 7 etaje si etaj tehnic si ofera o suprafata totala construita de 8.460mp. Din aceasta suprafata 1.358mp reprezinta spatiul de la subsol si demisol care este spatiu dedicat parcarilor: 48 locuri parcare.

Descriere imobil: infrastructura: piloti de beton armat pe perimetru, fundatii de radier general si diafragme pe contur. Suprastructura: diafragme, stalpi si plase din dale groase de beton armat. Finisaje exterioare: pereti cortina si tamplarie exterioara din elemente de aluminiu cu geam termopan tip Shuco, placaje fatada din Alucobond ocru-gri, placaje exterioare din granit, dale de piatra naturala si artificiala in diferite nuante. Finisaje interioare: placaje: ceramice in grupurile sanitare, granit in spatii circulatie, balustrade si mana curenta din otel inox, pardoseli mocheta in birouri si parchet in zona manager, zugraveli lavabile si tencuieli uscate.

Sisteme de securitate: detectori de miscare, monitorizare video la accesele din casa scarii si in zona de parking; accesul in cladire si la fiecare etaj poate fi controlat prin sistem de cartele. Usile de la garaj sunt actionate prin telecomanda. Locatia este izolata auditiv.

Destinatii spatii: subsol si demisol- SC=1939 mp-parcare inchisa, spatii tehnice, adapost Protectie Civila; parter-SC=150 mp, zona receptie, spatii de primire-acces-3 lifturi de mare viteza de cate 10 persoane cu usi inox, zona comerciala(cafenea/zona presa); etaj 1-SC=730 mp zona birouri open space, oficiu, secretariat, zona pentru grupurile sanitare pe sexe, grup sanitar pentru persoane cu handicap, camera curatenie, incaperi tehnice(instalatii electrice pentru curenti tari si slabi), balcon pentru fumatori; etaj 2-7: SC=911-918 mp- zona birouri open space, oficiu pentru manager, secretariat manager, doua zone pentru grupuri sanitare pe sexe, incaperi tehnice (instalatii electrice pentru curenti tari si slabi), balcon; etaj 8: SC=278 mp- zona tehnica si spatiu multifunctional pentru conferinte.

Instalatii electrice: instalatie electrica de iluminat-normala si de siguranta, instalatie curenti slabi-telefoane, transmisii date, control acces, televiziune, paza la efractie si TVCI, semnalizare de incendiu.

Instalatia de ventilatie: Imobilul este echipat cu sistemul Hiross Flexible Space, unic in Europa. Avantajul acestui sistem consta nu numai in pastrarea temperaturii interioare de confort dar si din flexibilitatea adusa spatiului de birouri, fara costuri suplimentare.Intregul sistem este format din: centrala compacta de racire:Chiller, centrala termica, pardoseala flexibila, centrala de tratare a aerului proaspat, centrala de evacuare a aerului.

Conditii comerciale: 25 euro+TVA/mp

Locuri de parcare: 62 locuri interioare +exterioare- pret 100 euro+TVA/loc/luna

Suprafata minima inchiriabila: 1 etaj

Avans: echivalentul chiriei pe 3 luni, contract pe minim 5 ani.

Termen finalizare: trimestrul II 2009

Imagini Imobil birouri clasa A in Baneasa

imagine oferta imagine oferta

Caracteristici:

  • Tip oferta: in centru de afaceri
  • Clasa birou: clasa A
  • Vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, parc, lac, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant

Solicitati detalii despre aceasta oferta
Nume:
Email:
Telefon:
Mesaj:

Oferte similare

Cautare oferte imobiliare

Flux oferte imobiliare

Abonati-va la fluxul cu oferte imobiliare si veti fi la curent in timp real cu ofertele Sirius

Contact Sirius Imobiliare

Telefon: 0766.346.388, 021.324.23.69, sau email contact@siriusimobiliare.ro

Oferta dumneavoastra

Aveti un imobil de vanzare sau inchiriere? Click aici pentru a transmite oferta dvs.