Spatii birouri 300- 25.000 mp in centru de afaceri zona Pipera

Categorii: Inchirieri spatii birouri, Inchirieri spatii comerciale

oferta speciala
 • Cod oferta: GP861
 • Zona: Bucuresti Nord, Pipera
 • Suprafata: 56000mp

Centru de afaceri impresionant situat in zona de nord-Pipera(in apropierea Mobexpert-Petricani), care ofera o suprafata totala de aproximativ 56.000 mp, centru care a devenit una dintre cele mai importante locatii destinate sediilor centrale ale companiilor multinationale si locale. Spatiile de birouri oferite in acest centru de afaceri sunt ideale pentru companiile care doresc un spatiu multifunctional, elegant situat intr-o zona care in curand va deveni polul centrelor de afaceri de mare anvergura.

Descriere: Proiectul cuprinde 56.000mp de spatii de birouri de clasa A, distribuiti in doua cladiri distincte. Business park-ul are 2 nivele de parcare subterana legate de receptia de la parter prin lifturi si scari.Fiecare etaj ofera un spatiu generos deschis cu o suprafata cuprinsa intre 1.600 mp si 2.800 mp. Parcarea subterana ofera 844 de locuri de parcare, in medie 1 loc de parcare este disponibil la 50 mp spatiu de birouri inchiriat.

Dotari si finisaje: Echipament BMS (Building Management System)-sistem de monitorizare centralizata a cladirii care duce la optimizarea costurilor de consum si intretinere. - CCTV - un sistem de receptie si securitate activ permanent care ofera un mediu de lucru sigur si confortabil. Lobby-ul central si scarile secundare eficient dispuse pe etaj faciliteaza impartirea si amenajarea spatiului in functie de necesitatile specifice ale fiecarui chirias. Imobilele sunt dotate cu 18 lifturi de mare viteza. 

Podelele sunt fixate pe un grilaj structural de 7,5 mp si inaltate cu 15 cm, iar inaltimea finisata a spatiului util este de 3m.  Cladirea este dotata cu aer conditionat folosind ventilatoare montate in tavan cu sistem HVAC in 4 tevi, pardoseala flotanta, instalatie de detectare si prevenire a incendiului, supraveghere cu camere video si paza permanenta.

Parterul celor 2 cladiri gazduieste galerie comerciala, spatiile fiind pretabile pentru orice gen de activitate comerciala-in prezent la parter exista restaurant care deserveste intreg imobilul de birouri, showroom auto etc. In subsolul cladirii va fi disponibila suprafata de 950mp (putand fi marita la 1.300mp) pretabila pentru supermarket, avand depozit aferent cu intrare separata. Accesul catre supermarket se poate face direct din exteriorul cladirii (astfel va deservi si vecinatatile) cat si prin interiorul cladirii cu ajutorul scarilor si a lifturilor. Cladirea beneficiaza de vizibilitate maxima, iar angajatii centrului de afaceri beneficiaza de shuttle bus.

Suprafata minima inchiriabila: 300 mp

Pret inchiriere: 10,5 euro negociabil in functie de suprafata contractata/mp +TVA Mentenanta: 3,5 euro+TVA/mp

Imagini Spatii birouri 300- 25.000 mp in centru de afaceri zona Pipera

imagine oferta imagine oferta imagine oferta imagine oferta
imagine oferta

Caracteristici:

 • Tip oferta: in centru de afaceri
 • Clasa birou: clasa A
 • Anul constructiei: 2009
 • Parcare: parcare subterana
 • Interior: interior curat/nou
 • Stare imobil: imobil in stare exceptionala
 • Incalzire: centrala proprie a imobilului
 • Acces: acces stradal
 • Finisaje: mocheta, marmura, gresie, vinarom, faianta, geamuri termopan, spoturi
 • Dotari: aer conditionat, perete cortina, sistem de alarma, scara incendiu, lift
 • Vecinatati: RATB, aeroport, bar/pub, restaurant

Solicitati detalii despre aceasta oferta
Nume:
Email:
Telefon:
Mesaj:

Oferte similare

Cautare oferte imobiliare

Flux oferte imobiliare

Abonati-va la fluxul cu oferte imobiliare si veti fi la curent in timp real cu ofertele Sirius

Contact Sirius Imobiliare

Telefon: 0766.346.388, 021.324.23.69, sau email contact@siriusimobiliare.ro

Oferta dumneavoastra

Aveti un imobil de vanzare sau inchiriere? Click aici pentru a transmite oferta dvs.