Spatii de birouri 130-260 mp in imobil de birouri unicat in Romania !

Categorii: Vanzari spatii birouri, Inchirieri spatii birouri

oferta speciala
Pret: 12Euro/mp
  • Cod oferta: GP1708
  • Zona: Bucuresti Nord, Aviatiei
  • Suprafata construita: 8800mp

IMOBIL DE BIROURI CLASA A + situat in zona de nord a Bucurestiului- Aviatiei. Cladire originala ca volume si finisaje, unicat in Romania, inspirata din arhitectura unor cunoscute cladiri din Viena- Hundertwasser si Barcelona-Gaudi. Cladirea este formata din S+P+5E, 8800 mp construit, 1000mp pe nivel – open space, 830 mp curte.

Acces imobil: Cladire usor accesibila auto din orice punct al capitalei si in apropiere de Aeroporturile Baneasa si Otopeni, de DN1 si autostrada viitoare Bucuresti-Brasov. Acces de la statia de metrou Aurel Vlaicu (7 min de mers pe jos), acces la mijloacele de transport in comun-tramvai- 1 minut de mers pe jos. Zona in care este amplasat imobilul este o zona in care predomina case p+1, este o zona linistita si cu multiple posibilitati de parcare.

Descriere-Imobilul beneficiaza de 2 cai de acces la parter, dintre care una cu rampa pentru persoane cu handicap. Ambele sunt pazite permenent de agenti ai companiilor de paza si protectie. Imobilul este dotat cu 2 lifturi marca Ottis, cu o capacitate de 8 persoane/lift, unul pornind de la garaje (subsol), celalalt de la parter.  Pe fiecare etaj exista o camera pentru servere (cu climatizare corespunzatoare functionand 24 ore/zi), cu tablouri, contoare electrice si centrale telefonice (200 linii).

Se acorda gratuit consultanta pentru adecvarea spatiilor la necesitatile fiecarei companii. Exista multiple posibilitati de amenajare: • Birou generos (50 mp),cu forma deosebita si cu spatii mari vitrate pentru managerul general • sali pentru intalniri de protocol si spatii de receptie cu volume interesante • sali de conferinte reconfigurabile, cu pereti mobili, pentru 40, 70 sau 100 de locuri • oficii pentru pregatiri protocol si servit masa pe fiecare nivel intre 5-50mp, sau mai mari • suplimentari de grupuri sanitare si/sau, dusuri pe fiecare nivel. • decoratii interioare originale, in stilul fatadei. (ex. placari neregulate de gresie si faianta pe culoare, in spatiile de receptie, in grupurile sanitare.)

Posibilitatile de amenajare si eficientizare / exploatare a spatiilor sunt multiple.

Cladirea este realizata cu respectarea stricta a tehnologiilor si normativelor. Cladirea este construita numai cu materiale si echipamente produse de firme de prestigiu din lume: Holcim- structura, Baumit- termosistem, Veka-ferestre, Viessmann – centrale termice, Daikin- chillere si ventiloconvectoare, Sanco si Yorkshire – tevi de cupru, Viega-fitinguri, Geberit – sanitare si pluviale, Siplast – izolatii terase si garaje, Ioniflash – paratraznet, Knauf – rigips, Hormann - usi etc. 

Detalii tehnice: structura de rezistenta pe cadre de beton armat B350 • fundatii tip radier general, cu inaltime de 75 cm, plansee si scari din beton armat. Cladirea cu structura de beton pe cadre este proiectata pentru seismicitate mai mare de 7.5 grade pe scara Richter. Cladirea avand zidurile exterioare de caramida eficienta, acoperite cu polistiren 8 cm -solutie Baumit , are o foare buna izolatie termica (k=0.3 w/mpK, mai bun decat normativul in Romania de 0.5 w/mpK). Se asigura astfel interetinerea cu un consum redus de energie.

Sisteme de control ale cladirii • BMS (Building Management System) realizeaza managementul de securitate la incendii, al utilitatilor si climatizarii • Sistem de securitate la incendiu: 2 scari separate, una in exteriorul cladirii, extinctoare si hidranti interiori, usi rezistente la foc si cu manere antipanica, ferestre si trapa deasupra casei scarii cu deschidere automata, alarma de incendiu • CCTV – sistem de securitate la intrarile cladirii si pe fiecare nivel, conectat la firma de interventie rapida. Control electronic la caile de acces ale cladirii, pe etaje si la intrarea in parcare. Supraveghere perimetrala, in holul principal de intrare si pe casa scarii cu camere TV cu circuit inchis si cu personal de securitate 24 ore/zi. • Administrarea cladirii realizata cu firma specializata cu referinte in domeniu.

<• Terase gradina langa terenul de sport, si la etajul 6, cu belvedere catre Aeroportul Baneasa si catre cladirile inalte din zona de nord a orasului. (Casa Presei libere, Televiziunea Romana, imobilele de birouri din Piata Charles de Gaulle, Piata Victoriei),  aceasta pentru ca imobilul este mai inalt decat cele din jur si este indepartat de ele.

Parcarea din subsol are o capacitate de 40 locuri si mai exista 20 locuri de parcare in curtea imobilului plus 7 locuri de parcare pentru oaspetii companiilor din imobil, rezervate langa intrarea principala.

Conditii comerciale:  INCHIRIERE:spatii birouri-12 euro/mp+TVA

Spatii disponibile: etajul 3- 130 mp, etajul 5-130 mp.

Cheltuieli mentenanta: 3 euro/mp+TVA, iar utilitatile sunt contorizate separat.

Locuri de parcare: la subsol la pretul de 140 euro+TVA/loc/luna.

In zona exista multiple posibilitati de parcare fara plata.

Spatiile sunt disponibile imediat.



.

Imagini Spatii de birouri 130-260 mp in imobil de birouri unicat in Romania !

imagine oferta imagine oferta imagine oferta

Caracteristici:

  • Clasa birou: clasa A
  • Nivele constructie: S+P+5+6 retras
  • Parcare: parcare subterana

Solicitati detalii despre aceasta oferta
Nume:
Email:
Telefon:
Mesaj:

Oferte similare

Cautare oferte imobiliare

Flux oferte imobiliare

Abonati-va la fluxul cu oferte imobiliare si veti fi la curent in timp real cu ofertele Sirius

Contact Sirius Imobiliare

Telefon: 0766.346.388, 021.324.23.69, sau email contact@siriusimobiliare.ro

Oferta dumneavoastra

Aveti un imobil de vanzare sau inchiriere? Click aici pentru a transmite oferta dvs.