Spatii de birouri 258 - 3.000 mp in zona Titan

Categorii: Inchirieri spatii birouri, Inchirieri spatii comerciale

inchiriat oferta speciala
  • Cod oferta: GP300
  • Zona: Bucuresti Est, Titan
  • Suprafata utila: 3000mp

Localizare: Zona Est-Titan

Nr. nivele: S+P+12

Suprafata utila birouri : 3.000 mp

Suprafata spatii comerciale: 2.288 mp

Descriere: Imobilul este situat in zona de est a Bucurestiului in cartierul Titan. Este compus din subsol, parter, mezanin, 12 etaje si ofera o suprafata utila de birouri in suprafata de 3.000 mp. Parterul si mezaninul ofera spatii de retail in suprafata totala de 2.288 mp.

Dotari si finisaje: Imobilul dispune de finisaje clasa A si de vizibilitate maxima, fiind foarte bine pozitionat, stradal si cu acces facil la mijloacele de transport in comun- linii ratb, metrou, tramvai. Spatiul minim inchiriabil este de un etaj de aproximativ 240 mp (open space) ce beneficieaza de toate utilitatile si mijloacele necesare desfasurarii oricarui tip de business in conditii ideale.

Datorita proiectarii riguroase, spatiul vast destinat birourilor are avantajul iluminarii naturale pe tot parcursul zilei, asigurand astfel mediul optim desfasurarii activitatii. Facilitati si dotari: -spatiile de birouri vor fi dotate cu mocheta, incalzire/racire prin ventiloconvertoare de pardoseala, parcare supraterana, receptie in holul principal, cu personal de paza ce asigura protectie 24 de ore din 24, mijloace de comunicatii moderne: telefonie, internet, CaTV, etc. , 2 lifturi ultramoderne Ottis de cate 8 persoane dotate cu usi automate, butoane cu microcontact si panou de comanda cu microprocesor.

Pretul pentru spatiile de birouri: negociabil !

Proiectul este conceput ca un spatiu multifunctional la parterul caruia sunt gazduite spatii comeriale de mare utilitate: supermarket, farmacie, coafor, cafenea, sala de fitness etc.

Spatiul rezervat zonei comerciale, insumeaza o suprafata totala de 2.288 de metri patrati, dispunand de cai de acces dedicate si spatii pentru depozitare. Spatiile comerciale au suprafete cuprinse intre 163.5 mp si 927 mp.

Spatiul comercial in suprafata de 163.5 mp este situat la parterul imobilului.Acest spatiu se preteaza pentru cafenea, banca, farmacie.

Spatiul comercial format din parter+mezaninne in suprafata de 927 mp( 281.7 mp parter+645.5 mp la mezaninne)este pretabil pentru showroom auto, sala fitness, supermarket.

Un alt spatiu comercial compus din parter si mezaninne este in suprafata de 697 mp( 270.6 mp la parter si 426.6 mp la mezaninne) cu aceleasi destinatii ca si spatiul de 927 mp.

Spatiu comercial pretabil pentru banca, head office este spatiul aferent imobilului de birouri, format din parter si mezaninne in suprafata de 500 mp(250 mp la parter+250 mp la mezaninne), are acces separat fata de intrarea in imobilul de birouri. Pret inchiriere spatii comerciale: 18 euro+TVA/mp.

Imagini Spatii de birouri 258 - 3.000 mp in zona Titan

imagine oferta

Caracteristici:

  • Tip oferta: in centru de afaceri
  • Clasa birou: clasa A
  • Parcare: parcare exterioara
  • Acces: acces stradal
  • Dotari: perete cortina, lift
  • Vecinatati: magazine, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, lac

Solicitati detalii despre aceasta oferta
Nume:
Email:
Telefon:
Mesaj:

Oferte similare

Cautare oferte imobiliare

Flux oferte imobiliare

Abonati-va la fluxul cu oferte imobiliare si veti fi la curent in timp real cu ofertele Sirius

Contact Sirius Imobiliare

Telefon: 0766.346.388, 021.324.23.69, sau email contact@siriusimobiliare.ro

Oferta dumneavoastra

Aveti un imobil de vanzare sau inchiriere? Click aici pentru a transmite oferta dvs.