Libra Bank a inchiriat 2.000 mp de birouri in zona Piata Universitatii

Libra Bank are, incepand de luna aceasta, un nou sediu, situat in apropiere de Piata Universitatii, pe strada Semilunei, unde a inchiriat o suprafata de 2.000 mp de birouri si zece locuri de parcare subterane.
“Suprafata ocupata in vechiul sediu a fost de 1.330 mp, iar in noul sediul suprafata inchiriata este de 2.000 mp. Relocarea companie a venit din dorinta ca angajatii sa-si desfasoare activitatea intr-o cladire cu spatii generoase, tip “open space”, dar si din nevoia de reducere a costurilor aferente chiriei”, a explicat, pentru Wall-Street, Maria-Cristina Murgoci, specialist PR in cadrul Libra Bank.

Un alt motiv pentru alegerea noului sediu a fost localizarea cladirii, in apropiere de Piata Universitatii, astfel incat accesul angajatilor sa se poata face usor, din toate colturile Capitalei. Anterior, sediul bancii a fost amplasat pe strada Grigore Mora, in zona Aviatorilor.

Noul sediu a fost ales in decurs de trei luni, tranzactia de inchiriere fiind intermediata de o companie de consultanta, al carui nume nu a fost facut public.

Pe langa cei 2.000 mp inchiriati, Libra Bank a rezervat si zece locuri de parcare subterane.

In zonele centrale ale Bucurestiului, costul unui loc de parcare subteran variaza intre 80 si 150 euro/luna, in timp ce chiriiile pentru spatiile de birouri de clasa A variaza intre 16 si 21 euro/mp/luna.

Printre bancile care si-au schimbat sediul in ultimele 12 luni se mai numara Millennium Bank (City Gate), Banca Romaneasca (BOC Tower) si MKB Romexterra (Elefterie Building).

Libra Bank are 24 de sucursale, prin care deserveste 5.000 de intreprinderi mici si mijlocii (IMM) si 9.000 de centre de sanatate, clinici, cabinete medicale, medici, birouri de avocatura si contabilitate si alti specialisti ai profesiilor liberale.

Sursa: www.wall-street.ro


Cautare oferte imobiliare

Contact Sirius Imobiliare

Telefon: 0766.346.388, 021.324.23.69, sau email contact@siriusimobiliare.ro

Oferta dumneavoastra

Aveti un imobil de vanzare sau inchiriere? Click aici pentru a transmite oferta dvs.

Parteneri